Reklama
 
Blog | Lucie Macků

Neúspěšná agitka Pavla Béma

Baví-nebaví mě sledovat současné agitky politických stran. Někdy to je ale opravdu tragikomické. Dnes ráno jsem jednu takovou slyšela na rádiu Expres, kde byl hostem téměř celé ranní show Pavel Bém. Vyprávění o tom, jaké to je skvělé být horolezcem, či v případě drogové politiky vysvětlování, že nerad mentoruje své syny, mě natolik unavilo, že jsem u rozhovoru ani neměla sílu vydržet do konce.

Pro rádio, které se normálně politice nevěnuje, je podle mého názoru tento krok fatálním pochybením. Zvlášť, když si moderátorka připraví otázky typu: „Jaký to je pocit zdolat Mt.Everest?“, či „Kolik hodin denně cvičíte?“. Co mě ale pobavilo ještě víc byl okamžitý příspěvek na Facebooku Expres rádia, kde jistá Eliška Vágnerová píše: „Tak tohle je hustyyyyy. Nikdy by me nenapadlo, ze nejakej politik muze byt tak v pohode…“.

Což o to, Eliška je na fotce opravdu kočka, ale když si prokliknete na její profil, tak vidíte, že má celkem dva přátele (co si budeme nalhávat, to je v dnešní době trochu mimo) a je fanouškem dvou stránek – překvapivě Pavla Béma a rádia Expres.

A tak nevím, jestli se právě tato agitka ODS podařila. Prosím je proto příště, pokud budou chtít skrytě agitovat na Facebooku, ať to dělá někdo, kdo to umí.

Reklama